Necro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 mawiman said: yok siyasi bir görüşe sahip olmak için Siyaset mi yapmak gerekir... bir kaç kişiyizde bana yeni bir parti kuralım dediler yeni bir oluşum için siyaset yapılırmı yoksa savunduğum ideoloji için devam mı edeyim yolumda bilemiyorum. Daha hiç uyumadım aklım karıştı... Yeni bir parti demek şu anda var olmayan 31 siyasi partinin dışında yeni bir görüş demek yeni bir ütopya demek... o yüzden size sormak istedim... Göz olmadan görülür mü abi onu de hele .Kalp gözü dersen tabii eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ağır troll vol.2: siyaset insanın kendisine yakışanı giymesidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 pantolonumun rengine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 meseneye girsene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar