senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 evde ekstra dry martini ile binboa votka var şu aromalılardan mandalin aromalıymış. bi tarif versenize bana, kendi başıma batırmayayım şimdi içkileri... yalnız shakerı bulamadım evde, kavanozda karıştırsam olur mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 martini dandik be hacı ben semiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 niye yaf tadı içimi fln güzeldir, çok içmedim şimdiye kadar da, almış bulundum şimdi işte ama nası yapcağımı bilmiom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 kavanozda miks yapmaktansa şişeyi kafana dik... yada boş ver adam gibi bişeyler iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 martini'yi bi bardaga koy. Icine bir tane yesil zeytin at. Bu kadar. Binboa'yida klozete dok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar