Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kullanılmayan account hacklenmiş.


arezd

Öne çıkan mesajlar

Evet başlıkta da belirttiğim gibi WoTLK çıktığından beri kapalı olan accountum hacklenmiş. WoW bilgisayarımda kurulu bile değil. Emaili açınca bilmemne karakterinin x realmından y realmına taşındığını gördüm. Sonra password recall yaptım baktım hakketen taşınmış. O arada elimi çabuk tutmadım adam da email adresini falan değiştirmiş heralde recall yapamıyorum artık.

Neyse wow accountu çok mühim değil benim için de esas sıkıntı şu: Adam nasıl karakterin realmını benim mailim'e girmeden değiştirmiş. Maile girdiğimde unread mesaj statusundeydi. Sonuçta unreaded olarak işaretlemek kolay bir durum ama..Yani şimdi bu adam benim mailime mi girdi ona kafam basmadı. Yani maile girmiş olma olasılığı yuuznden sıkıtnı bastı beni.

İkincil olarak bu hadise nasıl oldu teori üretin lütfen wow kurulu bile değil wowla alakam yok account hacklanmiş böyle bullcrap olur mu? Bilgisayarı adaware ve avast ile tarattım taratmasına da zaten taratsam nolucak accye giriş hiç olmadı ki.

Yardım için şimdiden teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

buyse said:

şifreni id'ni bilen bi arkadaşın yapmıştr


Walla wow oynayan hiç arkadaşım yok. Şifre ise 1 senedir recallla alındı hep.YAni saçma sapan bi blizzard şifresi idi kimsenin bilmesine imkan yok.

Ya bi de editleyip durdum mesajları ama kafama takıldı.Şimdi mantıken merge edince benim wow acc bilgilerinin yerine herifin bilgileri geliyor. Sonuçta kasıp kimlik yollasan da olmayacak anladığım kadarı ile.E bütün bunlar dahilinde şimdi şunu sorucam müsadenizle. Hani ben artık wow oynamiodum o yuzden pek üzülmedim ama harbi kasio falan olsa bi insan yanii...Bu sistem pek bi malca diil mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

peki bende bişe soriim ben 2 accmi mergeledim kendi battle.net accme bunlardan biri frozen birini aktif kullanıorm nse soruma gelirsek hacker insanı gelip benim şu an kullandığım accmin şifresini bilmemnesini buldu kendi battle.net accsine mergeleyebilr mi? kıssadan hisse mergelenen acc sorgusuz sualsiz başka bi accye mergelenebilr mi??
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...