Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buyrun parcalayin stres atin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Karşılık verse daha zevkli olur. :)[signature][hline]Yazılarımın hepsi SADİST01 a.ş ne aitdir.
İzin almadan kopyalayanlar hakkında hukuksal işleme başvurulacaktır.
Başvuru için; İcq:236537112 (Anlayışınız için teşekkürler.)
Mesaj tarihi:
bak
aa
ii fikir
bunu gerçekten yapıp kameraya çekicek ve oyun haline getiriceksin:)
*!ablasınını 133mhzlik bilgisayarına göz atar*[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
süper bşii yaa[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
Gerçekten bu kadar beklemiyodum.Çok iyimiş.

ohh beah[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<-------------------->ICQ
TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım...
Mesaj tarihi:
elesso eksik yaomışsın daha o hurda monitör içe göçüyo nihoho =)[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
yok en fazla okadar göçüyor o[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
cook klas ama bizim evde bole bisi olsa bizimkiler(onden abim)
ayni muameleyi bana uygularlar :)

:rock:[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Mesaj tarihi:
1042 yaptim valla süper bişi parçala parçala yetmiyo parçalarada saydırıorum=)[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth
Aşk ve pilav böceği

• Yeni Oluştur...