CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Ya Arkadaslar Ben xp fat32 kullanıyorum ama format atamadım ms-dos da Forat C: yazıyom butun zımbırtılar gıdecek dıyo evet dıyom bısı olmuyo nasıl format atabılırım bıde tavsıyem Sakın Xp kullanmayın ama makıne hızlı olsa bıle hergun eklentı cıkıyo guvenlık acıklarını kapamak ıcın En abab sürüm 98 baska tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 şimdi son 2 hafta içinde 4-5 kez tekrarladığım bir prosedürü anlatacağım... makinaya reset at normal windowstan sonra biosa gir ordan boot device ı cd veya dvd rom neyse ona ayarla sonra save and exit yap bu arada win xp cdsini takmayı unutma(win 98 cdsi de aynı gorevi yapıyor olabilir ama ben win xp ile yaptım) sonra gene reset attığında makina cdden okumaya başlıyor sonra bi tuşa basmanı ister bas ve windows xp setupa gir ama setup yapma sadece baştaki format kısmına kadar gel sonra format bittikten sonraki resette ne yukliceksen onun cdsini tak yukler... ayrıca windows xp nin şimdiye kadar çıkmış en çok abuse edilen ve açıkları olan windows sürümü olduğuna katılıyoru mama en kullanışlısı da xp gene keşke piyasaya sürmeden once biraz daha üstünde uğraşsalardı o zaman daha iyi olurdu bence yoksa boyle service packlerle olacak iş değil bu zaten bugun itibariyle oluşan bir hatadan dolayı(kaynağını bulamadım hala) service pack yukleyemiyorum bilge reset atıyor yuklemeye çalışırken...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 98 kullanıcısıysan senin elinde başlangıç disketi vardır... Onu tak, floppy ilk sıradaysa boot'ta, okuyacaktır, doğrudan dos'a gireceksin. sonra format c: yapabilirsin. NOT1: ms-dos, dos değildir. Windowsun kontrolünde bi dos-shell'dir sadece. NOT2: xp service packlerin amacı insanların orjinal cd almaları ve bunun kontrolüdür ama saolsun insanlar bunu da kırmanın yolunu buldular. ayrıca xp inan bana 98'den daha güvenli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar