Mille Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 kermit said: geçen gün yedim ben yaşpastayı tuzlu arkadaşın hanımı yapmış işte çocuklarda üstüne şeker tuz felan atmışlar dolabı açtım canım çekti işte yiyecektim uyardı bak tuzlu olabilir diye tuz attılardı olsun dedim yedim iğrenç değilde garip oluyo tadı arkadas evlenmis sen hala alkolle bitiriyosun parayi yani. cik cik cik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 ginaly said: Madem fakirsin boşuna masraf yapma. Nasolsa yürümez o ilişki. oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 |Joker| said: İlk sene nasıl geçti, şöyle bir paragrafta toparla, kağıda yazıp bir buket çiçekle ver kendisine. Ona kendi cümlelerini hediye etmiş olursun. Daha da bişey istemez :). adam çok haklı. Hiçbir hediye bence senin duygularının o şekilde kağıda dökülülmüş şeklinden güzel olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Ben 1. yılımızda yemeğe götürmüştüm hatun biraz obez ruhlu olduğu için (kendileri 55 kilo ama böyle hayata ben)(ben onunla beraber 14 kilo aldım 75 den 89 oldum )mutlu oldu ama şöyle filmlerdeki gibi gereksizlikler yapabilirsin mesela ben kızın doğum gününde onun evlerinin orada buluştuğumuz yerlere küçük mektuplar koymuştum hepsinde ayrı ayrı güzel sözler fln fln hepsi bi dahaki mektubun yerini söylüyordu sonuncu mektup elimde çiçekle beraber güzel sözlerle toplamda 20 kağıda kurtarmıştım doğum gününü ha sonra yine yemek yedik yine bana patladı :D Tabii biraz karizmaya erkeklik gururuna veda ediyorsun ama yapacak bişey yok hatun kısmı böyle romantik filmlerden çıkma işlere bayılıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 NoS said: Ben 1. yılımızda yemeğe götürmüştüm hatun biraz obez olduğu için (kendileri 55 kilo ama böyle hayata ben)(ben onunla beraber 14 kilo aldım 75 den 89 oldum )mutlu oldu ama şöyle filmlerdeki gibi gereksizlikler yapabilirsin mesela ben kızın doğum gününde onun evlerinin orada buluştuğumuz yerlere küçük mektuplar koymuştum hepsinde ayrı ayrı güzel sözler fln fln hepsi bi dahaki mektubun yerini söylüyordu sonuncu mektup elimde çiçekle beraber güzel sözlerle toplamda 20 kağıda kurtarmıştım doğum gününü ha sonra yine yemek yedik yine bana patladı :D Tabii biraz karizmaya erkeklik gururuna veda ediyorsun ama yapacak bişey yok hatun kısmı böyle romantik filmlerden çıkma işlere bayılıyor :D :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Sevisin arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ginaly said: Madem fakirsin boşuna masraf yapma. Nasolsa yürümez o ilişki. aheruahruah mahvoldum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 555 said: ginaly said: Madem fakirsin boşuna masraf yapma. Nasolsa yürümez o ilişki. aheruahruah mahvoldum =) arkadaşın tipini göre bi de sen... neyse şaka bi yana sabah evlerinin önüne gittim, tabi bi 500 km yol demek bu. ondan bi gün önce in aşağıdayım deyip işletmiştim, aynısını yaptım, önce işletiyorum sandı, sonra karşısında beni görünce çok sevindi. oralarda bi parkta oturduk bişiler içtik yedik. sonra da gezdik dolaştık işte. çok şaşırdı sevindi. hoştu. hediyeye ayırcak pek param olmamasına rağmen ufak tefek bişiler aldım mektup yazdım filan. beğendi. geri döndüm bi gün kalıp. evdeyim an itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ne mutlu size, tebrik ederim çocuk oldu sanki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Mutlu son olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 hakkaten olmus =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar