Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Valla baktım hep bir sürü konu açılmış ama hepside frp ve masaüstü yani kartlarla ilgili bunun pc oyununu aldım bence fena olmamıştı anlamadığım şeylerde var tabi oynamış var mı aranızda bunu online olarakta oynanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 oynadım.ama pek sarmadı beni single da baya ilerledim ama hep aynı tur seyler olmasından sıktı beni.magic the gathering oyunundan daha detaylı biseyler beklerdim aslen o yuzden herhalde cabucak baydım.[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Eğer evde arkadaşınla berabersen, mükkemmel oluyor. 5 saat boyunca hotseat oynamıştık hatırlıyorum=)[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 hotseat süper bi olay ya[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar