Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 de tabi ses kalitesi pek tatmin etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 psp 3k CFW konusunda tecrubeli, birebir denemis ve kullanan birkac kisiden yardim istiyorum. Uzun sure arastirdim netten, konu ile ilgili fikrim oldu, ama emin olamadigim icin birkac soru yoneltecegim kendilerine, pm atin lutfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 sorularını burdan yönelt herkes bilgilensin :) ve asla versiyon güncellemesi yapma. Bunun dışında 3000 lere şu anda yarı kırılmış dedikleri olay var aslında yarı kırılmışlıkla alakası yok, tekrar versiyonda atmıyorsunuz. Sadece pilini çıkartır ya da makineyi kapatırsanız hızlıca bi fotoğrafları dolaşmanız gerekiyor chicken hen diye aratırsanız bulursunuz. onun dışında şu an elimdeki 3000 ile oyun, müzik, mp4 film takılıyorum tıpkı slimlerdeki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 artık tam kırılıyor yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar