Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 bi semavere koşup bi bilgisayara koşman. ger-çek-ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 sys64738 said: lan çok karışık, düz demlikte nasıl yapılır bi özet geçin lütfen. bi çaycı modeli var bir de ekonomik ecevit modeli var. ecevit modelinde çaydanlığın su hazenesini dolduruyon. aynı zamanda üst kısma da çay + normalde koyacağının yarısı soğuk su koyuyosun birlikte kaynatıyosun, su kaynayınca üste takviye yapıp tamamlıyorsun. çaycı modelinde önce alt haznede su kaynatıyosun, daha sonra su kaynayınca üst kata çay + kaynar su koyup 15 dakika falan demliyosun (ısıtmaya devam ediyorsun). miktarı ben her seferinde kafama göre koyduğum için miktar söyleyemeyeceğim hem daha heycanlı oluyo sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Bella said: bi semavere koşup bi bilgisayara koşman. ger-çek-ten. usb'den demliyodur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ecevit modeli ne ya ashahaheaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 babam dedi onun adı ecevit modeliymiş. ecevit yapar onu böylece buharlaşan suyun ısısından da faydalanıyon işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 yok karşı komşu,görüyorum camdan koşa koşa bi hal oldu,aha düştü sdfs gitti semaver sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 beyler dikizci var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 BEN. dürbünüm bile var sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 dikizci kız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 laptop 4 gb ddr2 2.3 gb ekran kartı 500 gb hdd eet, havamıda attım çayımıda demliom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 düzgün konuş kız mız ayıp oluyor. sapına kadar erkeğim. taş gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 sys64738 said: laptop 4 gb ddr2 2.3 gb ekran kartı 500 gb hdd eet, havamıda attım çayımıda demliom. aynısından bende de var üstüne senden daha iyi çay demliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 2.3 gb ekran kartı var mı lan ben aldığımda 1 likleri vardı en fazla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Ardeth said: sys64738 said: laptop 4 gb ddr2 2.3 gb ekran kartı 500 gb hdd eet, havamıda attım çayımıda demliom. aynısından bende de var üstüne senden daha iyi çay demliyorum hem "de" yi de ayırıyor. ideal erkek sina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ben zaten sana atmadım havayı, koşuyo mouyo diyenleri rencide etmek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 SeaGle said: 2.3 gb ekran kartı var mı lan ben aldığımda 1 likleri vardı en fazla :P yok ya ekran kartı p kadar yok da, zaten bana iki çekirdek olması ve hızlı olması yeter yazdığım simülasyonlardan iki kopyayı aynı anda çalıştırıyorum şu an olduğu gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 çaydan nerelere geldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 normalde 1, paylaşımla 2.3 e kadar çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ardeth simulasyon yazabiliyorum mesajını da verdin arada ayıp oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 onu daha önce demiştim zaten ama duymayan varmış demek ki biraz daha diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Llama said: çaydan nerelere geldiniz adamın çay derdi bitti zaten konu değişti o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 oh çayda oldu, sigaramı alıp balkona çıkıom dikizleyen arkadaşlara duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hahaha yok yok biliyordum :D maykrosoft fılayng simuleytır istiyorum lan, emre çektiriyo babasın, gelsin pilot olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 tamam dur,ben de lokasyon değiştireyim sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 çay çok gereksiz bi içecek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar