eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 couldn't crate ''C: Docume-1Suatba-1Locals-1Temp -unzip operation cancelled bu uyarıyı nasıl hallederim?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 05 Haziran 2004 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 yaw gülüm sen bu sorularını bi threadde toplasana, o programın bi hatası olsa gerek, bence sen yeni bir program yüklemeden evvel bilgisayarını toptan bi elden geçir, hatta format atmak daha bile kısa bi çözüm.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ne tür bakımlar yapabilirim format dışında o şu an mümkün deil[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hmm bir önceki threadde dediğim spysweeper vs. muhabbetini kesin uygula, sonra Norton Systemworks u bul bi yerlerden ve ordan norton disk doctor, speeddisk, norton windoctor ı kullanabilirsin. bu arada hatırlatayım dc++ güzel bi program. ;)[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ad-aware var dc++ ne?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 dc++ kazaa ya da emule gibin bi p2p programı[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=68513[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 System Mechanic 4 Pro Derim Başkada Bir Şey Demem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 büyük uğraşlar sununda bilgisayarıma dadanmış olan trojanı sildim ve bu sorunda halloldu 3 haftadır falan uğraşıodum silmek için ve bu da lanet trojan yüzündenmiş!! ne trojanmış bea!!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar