eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 icqlite klasörünü silemiyorum klasör bomboş silmek isteyince ''dizin boş değil'' diyor ve galiba onu silmedikçe icq 4 ü yükleyemiyorum[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 yrd ltf acil bu[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 o dizini kullanan bi program vardır büyük ihtimalle, o yüsden task manager dan o dizini kullanan programı bulup kapatıp öyle silmen lazım, tahminim o dizini kullanan explorer.exe ve explorer ı kapatıp task manager dan dos a geçip dostan silmen gerekebilir. dos bilmiyosan bulaşma derim, bi ihtimalde safe mode da açıp silebilirsin.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 uninstall sorunlarından kurtulmak için Ashampoo Winoptimizer 2000 i tavsiye ederim.. silinmiş ama diskte kalıntıları kalmış programların tüm dosyalarını, dll lerini, register dosyalarını temizler..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 başlat + bilgisayarı kapat ms-dos kipinde çalıştır cd progra~1 + enter dir *i + enter deltree icq ( Klsörün adı ) Eger Xp İşletim sistemi Kullanıyorsanız. Win98 Başlangıç disketi ile açıp dos dan klasörü silebilirsiniz NTFS Sürücüye sahipseniz bazı durumlarda sorun çıkabilir.[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::. .:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 büyük uğraşlar sununda bilgisayarıma dadanmış olan trojanı sildim ve bu sorunda halloldu 3 haftadır falan uğraşıodum silmek için[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar