SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 allah bin belanı versin ne avea numaraları arayabiliyorum şu an, ne mesaj gönderebiliyorum. Tüm avea kitlenmiş durumda. Bu kadar dndik bu kadar yavşak operatör olur mu lan olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Her ay 50 lira fatura ödüyorum lan ben bunlara.Turkcelle geçip kurtulacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 SeaGle said: allah bin belanı versin ne avea numaraları arayabiliyorum şu an, ne mesaj gönderebiliyorum. Tüm avea kitlenmiş durumda. Bu kadar dndik bu kadar yavşak operatör olur mu lan olur mu kızla mesajlaşırken iyi ama dimi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 mesajlaşmak için her ay 28 lira bayılıyorum ben onlara ama denyo ya nhasıl bi operatör çat diye iptal olur ya, devre dışı resmen lan ya ben bunun yağmurlu havada iptal olduğu günleri gördüm de, hava da günlük güneşlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 avea hakkında bin bir kere bela lanet beddua ve daha benzeri türlü türlü şeyler söyledim. genede aynı hiç bi yerde çekmez en uzun 5 - 10 dk konuşursun allah bin belalarını versin operatörce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 müşteri hizmetleri bile aranmıyor, sabit hattan bile böyle şerefsiz operatör iyi ki bi 5000 var, yavşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 düm ykm den 75lira üzei alışverişime 15lira indrim ettiği için avea ya teşekkürlerimi sunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hala düzelmediği için beddua ediyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 allah belanı versin avea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 beyler sakin eğlenmeye geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ulan sinirlerim bozuldu asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 destekli küfür ettim düzeldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 avea da türkiye generinde sorun varmış bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ya çok saçma değil mi operatörün çat diye gitmesi, 0 bağlantı ya, hadi mesaj gitmez ama arama olur, olur ama kesilir hiç yoktu yani yıllarca turkcell kullandım hiç böyle birşey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 doğal afet olmuşçasına kitlendi harbi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 geldi sanırım inceden kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 şu an düzeldi, oh lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 SeaGle said: yıllarca turkcell kullandım hiç böyle birşey olmadı arada ki fark o kelime zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 SeaGle said: allah belanı versin avea ya avea iğrenç. Her açıdan kötü kendimden utanıyorum aylarca avea kullandığım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 her yone sınırsız alıyorum ama ayda bi iki gün iptal oluyor şebeke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 suan yine aynı sorun var sanırım msj atamıyorum delirtti valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar