Pluton Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Zamanında bir dns belirlemiştim. Şimdi siliyorum ama internete giremiyorum. Youtube için yazmıştım ancak şuan bikaç deneme için silmem gerekiyor. Bunu hem silip hem internete nasıl bağlanabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 dnsyi nerden belirledin? ( cmd icinden ipconfig /flushdns dene) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Hergonan said: dnsyi nerden belirledin? ( cmd icinden ipconfig /flushdns dene) Ağ bağlantılarım > Özellikler > Yerel Ağ Bağlantısı > Özellikler > İnternet İletişim Kuralı > Özellikler > Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan 'dan değiştirdim =) flush DNS'yi denedim ama olmadı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 oradaki dns'leri sildiysen ondandir. ipyi elle girip dns'i bos birakamazsin. birak ip'yi de otomatik alsin, duzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mum_Chamber said: oradaki dns'leri sildiysen ondandir. ipyi elle girip dns'i bos birakamazsin. birak ip'yi de otomatik alsin, duzelir. İkisinide otomatik aldırıyorum ama yine giremiyorum ki. IP falan belirlemedim sadece DNS vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Modemin DNS alamamistir. Modemini resetle ya da elle Turk Telekom'un DNS'lerini gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 birde dns virusu var onada dikkat et bbc de falan penis buyutucu reklami goruyorsan nedeni odur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Modem reset'den sonra düzeldi. Tşk ederim yardımlarınız için, üşenip modeme reset atmadıgım için kendimden utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar