cenx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 lan adam çıkardı kafeden dışarda 2 tur attırdı şöyle kendime geldim ya yemın ediorum. bi adet dişlek badici bi adet çatlak kuruyemişçi ve şişko hunter gördüm. çok eğlenceli insanlarmış. kuruyemişçiye zeitgeisti yükleyip götürücem adam ilgili. sonra sinan abi geldi olm kızları aldım seni aradım yoktun dedi. ama umarım bu bir şakaydı. yok eğer şaka deilse allah belanı versin efe diyede topic açabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 yannız 2 tur attırdı derken sokakte gezdirdi manasında dedim arkadaşlar aman diim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 aahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Jahrein said: cenx said: 2 tur attırdı ne kadar çırpınırsan çırpın evlat. artık garbage hayatın sona erdi. PWNED! sen zehri şeker şekeri zehr ediorsun ETME!!12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 NAPTIM LAN BEN Alkolluydum Hatırlamiyorum dur bi dakka kapanmıştı lan mekan içemedikde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 he biz içmeye die cıktık sonra 2 tur attık döndük dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar