lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ucantekme said: Oyunu ve ek paketini isteyenler olabilir belki tıkla Çalışıyor mu bilmiyorum henüz ama sorunsuz gibi gözüküyor.. yasak değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadist26 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 lamerism said: ucantekme said: Oyunu ve ek paketini isteyenler olabilir belki tıkla Çalışıyor mu bilmiyorum henüz ama sorunsuz gibi gözüküyor.. yasak değil mi bu? bende öyle biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Gayet yasak, wareze çevirdiniz patiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 BEYLER DİKKAT.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 kaç kere şikayet ettik o postlar atılır atılmaz ama ilgilenen olmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadist26 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 oyunu açsınlarda o bile yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Kendercik said: Gayet yasak, wareze çevirdiniz patiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Evet öyle. ama değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 iyi de o linkler maphack ve multires için değildi ki sadece. bildiğin oyun download linkleri ve crack için lnklerdi. yoksa kimsenin maphacke yada res olayına laf ettği yok ki. aradaki mesajlar silinince maphack ve laodera laf edilmiş gibi görünüyor böyle. arada crack ve download linkleri vardi, o mesajlar silinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Buna cevaben Rukh said: Sunucuda yüksek çözünürlük kullanmak serbest mi? Aşağıdaki başlıkta da daha yüksek çözünürlükte oynamak için dosyalar verilmiş; battle.net te falan oynarken çözünürlükle oynamak yasaktı diye hatırlıyorum, burda serbest mi? bu verilmiş Kendercik said: Gayet yasak, wareze çevirdiniz patiyi. ben ona yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 şimdi editledim mesajım ben de. diğer mesajlar silinince senin dediğin gibi görünmüş hakkaten sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 crack mrack açıkça vermilmişse onu bilemem. o zaman editleyim etenşın hor olmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bariz açıkça verilmişti ya warez sitesi falan. hatta bi de topic vardı ayrıyeten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Kafam karıştı, ben bile takip edemedim postları. Warez oldu ortalık derken yalnız bu konu başlığını kast etmiyordum da. Oluyor arada linkler falan uçuşuyor ortalıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yok kendercik, ben o high-res'e falan bile laf ettin sanaraktan sana kızmıştım, sonra auriel deyince anlaşıldı , öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 O kadarını anladım da son postları tam olarak idrak edemedim :p O kadar da despot değilim, demem öyle bir şey zaten (: loader kullanıyorum ben de, mule için faydalı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 tekrar deneyebilir misniniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Şu anda çalışmıyor. Son bıraktığım halde. "you are in line to create a game..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadist26 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hala aynı oyun kurulmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 farklı oyun kur o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 kitlendim, cevap yetiştiremedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadist26 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 aquila said: farklı oyun kur o zaman. hala durum aynı, oyun kurulmuyor. yanlış anlaşılmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 şaka bence. Her neyse, çok eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ok tekrar bakicam, kusura bakmayin oyunsuz biraktigim icin, en kisa surede halletmeye calisicam (sorunu bi bulsam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Sen sağol asıl ve kusura bakma seni uğraştırdığımız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar