Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Buyrun, derinlerden çıkardım da getirdim sizlere.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika)
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Bu aralar denemeler bol, bana çok yarayacak bu hede. karakedi sen yapmıştın sanırım bunu, sağolasın.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 06 Haziran 2004 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]
regulus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 fizban ve eno formülleri ha sayılsal puanda baya bir sapma oluyor yalnız bir de fizban formülü açıklanırken başta yazan you have received a message! ne alaka :D[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 www.fenbilimleri.com dan da bakabilirsiniz. Enonunki yanlış bu arada..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Alın bu da doğru çalışıyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika)
Öne çıkan mesajlar