SiNKHoLe Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Aslinda pek farkli degildir ne ögretmeni olundugu ancak, Milli egitime bagli olunmuyo sanirim? Gayet normal bi is basvurusu gibi yapabiliyormuyuz özel okul ve kolejlere ögretmenlik icin? Bu konuda bilgisi olan, avantajlari ve dezavantajlari konusunda beni bilgilendirebilirmi kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Tahmin ettigin gibi. Is basvurusu kivaminda oluyor. Yalniz Turk oldugun icin dusuk maas veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 dezavantaji: kolej ogretmenligi cok zor, kendim bir kolej mezunu olarak ortaokul sonu - lise basi ogrenciler cekilir dert degil kolejlerde diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Penthesilea said: dezavantaji: kolej ogretmenligi cok zor, kendim bir kolej mezunu olarak ortaokul sonu - lise basi ogrenciler cekilir dert degil kolejlerde diyebilirim. Yani diyor ki; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Penthesilea said: dezavantaji: kolej ogretmenligi cok zor, kendim bir kolej mezunu olarak ortaokul sonu - lise basi ogrenciler cekilir dert degil kolejlerde diyebilirim. seninkine kolej denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 SiNKHoLe said: Aslinda pek farkli degildir ne ögretmeni olundugu ancak, Milli egitime bagli olunmuyo sanirim? Gayet normal bi is basvurusu gibi yapabiliyormuyuz özel okul ve kolejlere ögretmenlik icin? Bu konuda bilgisi olan, avantajlari ve dezavantajlari konusunda beni bilgilendirebilirmi kimse? kolejler de milli egitime baglı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ben de aynı şeyi söyleyecektim aslında ama dikkat ettim ki bahsettiği bağlı olmama konusu işe girme hakkında. yani meb'e başvurmuyorsun kolej için, koleje öğretmen atamıyor meb. o sebeple nutella yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hmm tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar