elesso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Fistan said: pati database e baglancakmıs zaten forum acc ne ise wc acc de o olacak. kasmayın
Killer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 harbi nie farklı nickler?are you fucking retard?
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Osso said: aquila said: abi afedersiniz de, aptal misiniz? niye baskasinin nickini aliyosunuz? evet=( ozgercekosso benim artık :/ osman ya, dünyanın en iyi warlock playerı.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ee gittimi nickler şimdi ? Niye böyle birşey oldu ki. Closed , Open nicklerini ben parsellemiştim başkası almış simdi
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 benim nickimi kim aldıysa cekecegi var.
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Olm piç misiniz, bıraksanıza nickimi.
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Nicki baskasi tarafindan alinanlar (forum nickiyle ayni nicki kullaniyorlar ise) bana ozelden "WC3 hesabi ile ilgili lordum" basligi ile ulassinlar, hesaplari resetlerim. Ayni baslik olmassa dikkate alinmaz. bilginize. "SADECE FORUM HESABINIZ ILE AYNI HESABI KULLANIYORSANIZ YAPARIM" Zaten diger turlu hesaplar birlestirildiginde kaybedeceksiniz o hesabi. Bu arada gicikligina baskasinin hesabini alanlarinda kendi hesaplarinin sifrelerini degistirebilirim. Cinlik yapmayin.
Öne çıkan mesajlar