elma Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 elimde bir adet 38 gb lık seagate hdd var. bu hdd i 18 ve 20 gb lık c ve d ye ayırmak istiyorum. fakat yapamıyorum. c ve d sıfırlanıcak c ye xp home edition kurulacak. fakat bi türlü yapamadım. biostan herşeyi ayarladım fln xp cdsi de tamam. ama olmuyo bi kere yükledim sadece c yi gördü olmadı. kur ekranında bişiler yapmam lazım. yardımcı olursanız sevinirim. en basidinden anlatın cok fazla bilmiyorum çünkü ve detaya girerseniz sevinirim. ha bi de acil olması gerek.[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 XP yi yüklerken denilenleri dikkatli oku , orada anlatio detaylı bi şekilde nasil partition yaratacağını .... install etmeden once partition yaratmak için seçenek var ...[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 fdisk :)[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::. .:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 fdisk yaptıktan sonra ayrıca sürücülere başka sürücüler aktif iken format gerek A:>format c: A:>format d: gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 bak şimdi , xp cdsinden bootladin , lisansı okuyup F8 ile yes I agree(evet kabul ediyorum) dedin .. sonraki menüde partition istion mu ( bölünmemiş alanda bölüm oluşturmak istonmu ) diyo istosan "c" ye basıp , partition'un boyutunu yazıyosn.. sonra boş olanı seçip bir daha C hoop 2. partition ..... vsvs...[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar