FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 harddiskimi arkadaşıma götürmek üzere söktüm bugün ve gittim, çalıştıramadık. dinamik olarak görünüyodu, bi kaç yerden baktım "temel diske dönüştür" demem gerekiyomuş kullanabilmek için. e böyle yapınca da veriler kaybolacağından dokunmadım kaldı öylece. şimdi eve geldim hdd ile, sabah çıkardığım biçimde taktım harddiski. algılamıyo şu anda bilgisayar. bilgisayarım>yönet kısmında şu şekilde bi manzara var. verilere zarar vermeden tekrar nasıl kullanılır hale getirebilirim harddiski bi fikri olan var mı? diski yeniden etkinleştir dediğimde de hata veriyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bi forumda buna benzer bi konu gördüm de, temel diske dönüştür ardından easyrecovery tarzında bi programla dosyalarını kurtar gibisinden bişey demişler. 3-4k fotoğraf vardı içinde. 5-6k da mp3. işe yarar mı ki bu taktik? kurtarabilir mi hepsini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 eğer sadece mbr falan zarar görmüşse kurtarırsın. lakin fiziksel bişey varsa ,olmayacak yerde bad sector gibi, format son çare. yine sen recovery programlarıyla bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 fiziksel bi sorun yok kesinlikle. poşete sarıp elimde götürdüm getirdim, hiç bir yere teması dahi olmadı yani. bide özelliklere girince şöyle bişiler çıktı; yetemedim yine -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar