Aegean Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Çıktı albüm internette de var sanırsam, çok beğendim. 3. albumde yok denecek kadar azalan piyano/klavye bu albumde geri dönmüş çok güzel olmuş herkese tavsiye edilir.[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 alıcam en kısa zamanda kaç şarkı koymuşlar bu sefer?[hline]Fizban,23 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki: bende sinirlendim kiza sen ne zaman büyüdün de makyaj yapion fln dedim. ya yok ya makyaj faazla yok falan dedi. ehauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 10 parça var[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Funeral Hearts güzeldi hatirladigim kadari ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 evet cok guzel. funeral of hearts albumdeki en yavas parca belirteyim[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 oha him albüm çıkarttı haberim yok .. süfer alcağım albüm sayısı 2 ye çıktı güzel mi bari bu[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Eski albumlerden de şarkı var mı bu 10 şarkı arasında?[hline]Fizban,23 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki: bende sinirlendim kiza sen ne zaman büyüdün de makyaj yapion fln dedim. ya yok ya makyaj faazla yok falan dedi. ehauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 gay metal :)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 gay müzik Placebo nun bu grubun elemanları gay ama müzikleri heterosexueller için Placebo erkeğe aşık olduğunu yazar HIM de konudaki aşık olunan kişi kızdır. Ama gay oldukları gerçei değişmiyo :)[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Yalan,gay may degil HIM... imajdan ruj muj suruyo.. .. Glam rock yapan tipler de oje,ruj fln surer ama en çok hatunu da onlar goturur.[hline]Fizban,23 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki: bende sinirlendim kiza sen ne zaman büyüdün de makyaj yapion fln dedim. ya yok ya makyaj faazla yok falan dedi. ehauhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 olay sadece imaj değil.. müzik falan herşey placebo da gay rock bence[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 yok eski sarkı, hepsi yeni. albümde çok güzel alın yani :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 albümün adı love metal ve sen bana değiştiklerini iddia ediosun ? hiç sanmıorum..[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 gay olmak kötü bir şey değildir. su içmek kadar normaldir(bknz. sp nin gaylikle ilgili bolumu)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 değiştiler demedim ki yeni şarkılar dedim. ama değişiklikte var tabi biraz love songs vol. 666 ile razorblade romance arasında bir seyler olmuş gibi geldi bana[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar