armagan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Anubisath said: bi sorum olcak bnm de xbox sahiplerine,şurda arada kaynıyım =P oyunları yazarken ne marka dvd writer kullanıyosunuz? double layer dvdwr bi tek LG'nin ve samsung'un modellerini bulabildim ben,tavsiye ediceğiniz bi marka var mı? marka farketmez diye biliyorum ben. Lg iyidir, bi de hala yaşıyosa Plextor. Lg kullanıyorum memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Ben Verbatim kullanıyorum memnunum. Birkaç kez DMS kullanmıştım, pek hoş tecrübelerim olmadı. O yüzden DMS'i önermiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Xbox mukemmel bi aletmis abi ya cidden, Live bile basli basina super bisey. Cat diye multiplayer oyuna dalmak, arkadaslarini oyuna cagirmak falan uber. Bu arada controller cidden cok iyi, ben hic konsol almamis, konsol da sevmeyen bi insandim, hele FPS oynanir mi lan konsolda :| falan diye takilirdim, left 4 dead prosu oldum 2 gunde ve mousedan daha rahat yani alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 ssj4songoku said: Ben Verbatim kullanıyorum memnunum. Birkaç kez DMS kullanmıştım, pek hoş tecrübelerim olmadı. O yüzden DMS'i önermiyorum ama. writer demis abi, bos cd nin markasi degil. tabi eger verbatim ve dms writer cikardiysa agir got oldum sdf. edit: penth left 4 dead pc de oynanir abi. konsol sevmeme ragmen bazi oyunlari kesinlikle konsolda oynamam. orange box ve left 4 dead ozellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 niye be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar