Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xbox aldım (arcade), peki ya oyunlar?

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

DEV 2. el aldıysan FW'sine bir baktırt. Çünkü en son çıkan oyunlar FW version 1.5 aşşağısında çalışmıyor. Hemen 1.6'a yükselttir(en sonuncusu bu).

BAN olayına gelince, kimisi kötü riplenmiş oyunlar yüzünden diyor. Kimisi ise FW stealth bile MS fark ediyor diyor. Ortada kesin birşey yok. Bence de şans meselesi. Çok takma kafana.
Sosyal ağlarda paylaş

Fw'si 1.51 miş, sıfır aldım aleti.

Dual-layer basabiliyorum ben de, hd-dvd ye gerek yok o zaman, ona bassam da oynar herhalde değil mi (indirdikten sonra) ?

İnternete bağlı değilken alet ban yemiyordur herhalde, internete bağlamadığım sürece ban yemez değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

dual layer verbatim alacaksan dikkat et. turkiyede satilanlarin %90'i kotu verbatimdir. verbatimin iki tane versiyonu var biri MKM sirketine urettirdigi, oburu CMC MAG. CMC MAG turkiyede cogunlukta ve MKM den daha kalitesiz. alirken cd kutusuna bak, made in singapore yaziyorsa MKM dir, en iyisidir.

ps: ayrica xbox drive'ina bak, hitachi ise verbatimlari oynatmayabiliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Verbatim'den başka DVD alma bence. Ayrıca Hitachi'nin Verbatim okumaması gibi birşey olduğunu ilk defa duyuyorum ben. 2 X360'ım vardı, ikisinde de 2 tane fark DVD-Rom kullandım(toplamda 4), hiç verbatim'ler sorun yaratmadı bana.Çok nadir bir şeydir o.

Ben yazarken hep DVDDecrypter ile yazdım ama IMGburn de gayet iyi diyorlar.

Bence sen FW'yi 1.6 yaptır bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Dev said:
HD-DVD yazıcı falan alayım mı netten çekmek için?

Standart dual layer dvd yazıcılar işi görür. Şunu oku: http://robinhoodsplayground.com/forum/viewtopic.php?f=110&t=117&start=0&st=0&sk=t&sd=a

said:
Live a bağlanmayayım banlanmamak için de, ileride nasıl bağlanıcam, fwli olduğunda otomatik banlıyor mu yoksa korsan oyunla girince mi banlıyor?

İndirdiğin oyunların stealth olduğuna emin ol. abgx360 programını indir ve indirdiğin iso dosyalarını bu programla kontrol et stealth mi değil mi.

Hiçbir oyunu piyasaya çıkış tarihinden önce oynama.

Live'a bağlı olmaman ban yemezsin anlamına gelmez. Live'a bağlandığın anda oynadığın oyun bilgileri MS'e gönderilir. Hiç Live'a bağlanmıyacaksan sorun yok tabi.

Bunlara dikkat etmen ban yemezsin anlamına gelmez, sadece yeme şansını azaltır.
Sosyal ağlarda paylaş

DEV indirdiğin oyunlar %95 stealth'dir. Piyasada stealth olmayan oyun yok artık. Fakat şöyle bir sorun var. BAD-RIP'ler(oyunun içeriği orjinali ile aynı ama iso'yu yaparken sektor kayması filan oluyor), yada review amacı ile yazarlara gönderilen beta version'ların RIP'leri çıkabiliyor. O yüzden ABGX ile kontrol etmekte yarar var.

Ama, bence korkunun ecele faydası yok. Microsoft bu sonbahar da yine bir BAN-WAVE atcaktır. HALO ODST çıkıyor büyük ihtimalle de onla birlikte.
Sosyal ağlarda paylaş

Dev said:

:/

O zaman şöyle diyeyim, aldıgımda 2 oyun geldi yanında bunları oynadım. Eğer bunların stealth lıgını kontrol edersem, ve korunmasız çıkarsa livea hiç bağlanmayayım mı?

Zaten oynamışsın artık, eğer sorun çıkaracağı varsa illa ki çıkarır.

Live'a bağlanmama fikrin bu noktada anlamsız. Eğer Live'dan oyun oynamak, demo, film filan indirmek istiyosan zaten bağlanacaksın başka şansın yok. Xbox'ı sadece single player takılcam online işim olmaz diyosan zaten herhangi bir endişe duymana gerek yok.

Ya bu arada banlanmayı konsolunun kullanılamaz hale gelmesi(brick) gibi anlıyomuşsun gibi bi fikre kapıldım bu mesajını da okuyunca. Eğer bu şekilde anladıysan öyle bişey yok onu söyliyeyim. Ban dediğin sadece online özellikleri kullanamama olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle bu topicte yazan herkese teşekkür ediyorum. Şu dört gün boyunca kafama takılan bir çok şeyi googledan buldugum blog sayfalarından yarım yamalak anlamak yerine tamamen anlamış oldum. Sağolun.

Sonrasında, stealthlıymış zaten oyunlar. Bi dert yok o konuda. x360iso yu bookmarkladım tabi ki de :) Ayrıca benim derdim şeydi live konusunda, tabi ki pspnin brick i gibi değil de, en azından girip online oynayayım, buglar için patch yapayım istiyordum. Ama anlattıgınıza göre tam bir savunma mekanizması yok herhalde. Artık yeni banwave i bekleyeceğim, ondan sonra bağlanırım belki.

Bunun dışında konsol arcade ve 3k için pek endişelenmiyorum falcon işlemciye güvenimden. Ama gene de soğutucu taktırayım mı bilemedim.

Son olarak bir kaç not;
- Analog TV'de anlatıldıgı kadar kötü değil görüntü, ps2de god of war oynamak gibiymiş
- Monitör mü tv mi olayına monitör demek isterdim ama para varsa kesinlikle tv. Monitörden daha iyi oluyor boyut ve netlik açısından
- İddiaya varım ki, xbox controller ı ps3 controller ından 10 kat falan daha ergonomik. Yıllardır ps oyuncusuyum, elime ilk xbox alısım ve anında alıstım, şimdi elime ps3 kontrolü aldıgımda garipsiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sagini solunu karistirmisin ama anlamisin ne demek istedigini ehueh. custom gamepadler var degisik oyun turlerine gore; azmonun topicleri gorursun biraz bakarsan zaten sf4 icin, ayni sekilde saitech in falan pc/xbox uyumlu flightstickleri de var. sevdigin tarzi yakalarsan dpad e mahkum oldugun, o tarz bi controller a yatirim yapmaktan cekinme bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...