Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 www.facebook.com/video/video.php?v=93454882444&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 korktum lan bi an obur tarafa dogru egilince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldaros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Exorsist hesabi. bende bi an tirstim X) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 mindfuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 holi şit korktum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 noldu lan orda öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 BU VİDEOYU EKLEDİM VE EKLEYELİ 4 GÜN OLDU 100 E YAKIN TEHDİT VE KÜFÜR DOLU MSJ ALDIM 25 KİŞİYE YAKIN KENDİNİ BİLMEZ ARKADAŞIN FACE İ SİLİNDİ....İYİ OKUYUNNNNN BU NAMAZ KILAN BEN DEĞİLİM ARAP EMİRLİKLERİNE BAĞLI Bİ SİTEDEN BULDUM Kİİİ ARAPLAR BİZİM DİNİMİZE BİZDEN DAHA ÇOKS AHİP ÇIKAN İNSANLAR AKILLI OLUNNN;);)BENDE MÜSLÜMANIM BU KADAR UZATMAYIN TADINDA BIRAKIN OLAYI;);)İŞ EN SONUNDA SERKAN ERDEM İ FACEBOOK TAN SİLDİRMEK İSTEYENLER GRUBU KURULACAK KURAN OLURSA BÜTÜN ARKADAŞLARIMIN ADINA KONUŞUYORUM BİZDE KATILIRIZ HADİ HEPİNİZE KOLAY GELSİN;););) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bu video yu ekledim ve şimdiye kadar 54 kişi beni ekledi. yorumlarınızı bekliyorum.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 tüh lan çubuk gelmiş. eskiden uzatınca ekran 50 dönüm arazi oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 bu videoyu izledim ve namaz kilmaya basladim, 3 saattir araliksiz namaz kiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 kitana said: mindfuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 kizin gulusunden korktum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 otobotlar.. DEĞİŞİN!! Fİ-FAY-FO!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 face im silindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar