Dementia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ps: Bu yazı yaklaşık 18 kere unintended dinledikten sonra yazılmıştır. Kısacası mantıklı şeyler beklememeniz önemle rica edilir. eh notumu da yapıştırdım yukarı. daha yazı falan da yok ortada. notlar hep yazının sonunamı yazılır sanki. bu sefer de o üstte olsun. bu gece cok garip hissediyorum be sevgili wordpad sayfası. senle daha önce bir çok kez dertleştik. başkasına kızıp sana atar yaptığım bile olmuştur affet beni. çünkü gecenin 1 inde beni gene senden başka dinleyen kimse yok. şu an o kadar boktan hissediyorum ki anlatamam. gecenin bosluguna çat diye düştüğüm bi anımdayım. bir kaç saat önceki huzur yerini gene endişeye bıraktı.gecenin bosluguda bugünkü maça sağlam hazırlanmış belli. tribünleri tıklım tıklım dolu ve beni inanılmaz baskı altına alıyorlar. deplasmanda bir 3 puan daha mı bırakacagım bilmiyorum ama hakikaten bu gece çok kalabalıklar. ay, yıldızların maestrosu olmus sanki , üstüme üstüme geliyorlar hep birlikte. benim kadromu zaten biliyorsun be wordpad , kalede ne zaman ne yapacağını bilemediğim kalbim duruyor. son maçta yaptıklarını hatırlıyorsundur. 3 penaltı kurtar tamam bu iş oldu 1 puanı kapıyoruz de sonra 90 da 50 metreden gol ye. Ona güven olmaz senin anlayacağın. Defans desen kırık dökük can çekişen duygularımdan ibaret. hele ki kalbimin ritmi bozuk sekilde atıp durdugu sol taraf varya, işte orayı kevgire çevirdi bu gecenin yıldızları. bütün atakları sol kanattan yer olduk. duygularımda da iş yok yani. Orta saham gene en dirençli ikinci bölgem sayılır. oyun kurucum matthew bellamy biliyorsun. atakları o başlatıyor ve muhteşem ara paslar atıyor forvete. Forvette de iş var aslında. bazen inanılmaz şeyler yapıp goller bulduğumuz maçlar oluyor. ben golümü konuşarak atıyorum ve bazen matt bana öyle güzel pozisyonlar hazırlıyor ki bir lafla onlarca kişiyi yakıp yıkıyorum. uzun süredir galip gelemiyoruz çünkü bu ara dilimde de bir performans düşüklüğü var. nerede o " golün adı buğra " diye bağırdığımız zamanlar değil mi kadim dostum wordpad ve onun güzel beyaz sayfası. yedeklerim de yetersiz dostlardan ibaret. aslında ilaç gibi olanları da var ama onlarda biryere kadar acını dindiriyor be sevgili wordpad. maçlarım ilker yasinin anlattıkları kadar da keyifli geçmiyor zaten. ama rakip takım da biri var ki adını anmak bile istemiyorum, muhteşem oynuyor. shevchenkonun karsısında cırpınan servet gibiyiz onun karşısında takımca. ilker yasinin döndürmeyin sheva'yı naraları altında bir maç daha bitireceğiz bu gece belli. Durum bundan ibaret sevgili wordpad bu gecede ağzımıza sıçıcaklar muhtemelen. Yıldız oyuncuları sahada. orta saha yı ay devralmış defans ve kalede de yıldızlar var. Gece bu gece gene cok hazırlıklı. Maç başlıyormuş ben kaçayım artık. Buradan bu yazıyı okuyacak taraftarlarıma da bir söz vermek istiyorum. Bu gece belki gene döner ama yarın söz sizin için döndürmeyecem sheva'yı. b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar