Èlensar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Arkadaşlar Karak Azgal'da bulabileceğim -hala aktif- bir türk guildi var mı? Bir şekilde yardım edebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 order tarafında yok bildigim, ama iyi guildlerde olan turk oyuncular var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 türk guildi olmasa bile Dogma var, icinde bazi turk arkadaslar olan, gerci ben yaklasik 3 haftadir girmiyorum ama hala duruyorlardir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SinlessSaint Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 turk guildi en son ex parte idi oda dağılalı 5 ay falan oldu. ama orda yardıma ihtiyacın olursa bana pm atabilirin 'Sinless' nikim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 bende yardımcı olurum, nick Rovler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Dest tarafındaysan nick pzero .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Èlensar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 teşekkür ederim. Sinless sağolsun her bişeyde pek çok yardımcı oluyor. Rovler seni de eklerim. -olfgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar