Laorx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 said: Aidan, eşinin ölümünden sonra oğulları Alex ve Sean’dan uzaklaşmış, katı bir polis dedektifidir. Kendisini İncil’de geçen Mahşerin Dört Atlısı’nı temel alan sapık seri cinayetleri araştırırken bulur. Davada açığa çıkan her yeni bilgiyle uğraşırken, kendisi ve dört şüpheli arasındaki sarsıcı bağlantıyı keşfeder. Dört Atlı. Birbiriyle bağlantısı olmayan dört kurban. Dört acı verici sır. Come & See İzlemeyi şuan bitirdim, tek diyebileceğim potansiyeli olan bir filmi harcamışlar. edik:typo
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 aynen oyle, guzel malzeme var ama harcanmis film ve yazik olmus.
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 ben potansiyel göremedim yahu, çok klişe geldi senaryo (td)
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 baya klişe aslında evet, ama güzelde kullanılabilirmiş. İzlenmicek gibi değil şimdi düşündümde.
Öne çıkan mesajlar