e.g.uysal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Armory: Xorengard Characterin realmı: Genjuros Notlar: Dual talent, epic mount falan herbişeyi var. Ulduar görmüş geçirmiş bir char. Bırakmadan önce 2 parça ulduar itemi almıştım. Armory: Hydrelix Characterin realmı: Genjuros Notlar: Epic mount var. Daha çok keyfine oynadığım chardır ama naxx itemları falan vardır. Account bilgileri: *SQ/SA var mı:E *MAIL varmı:E *CD-KEY varmı: E *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik verilicekmi:E Fiyat: 500 TL (Gold dahil) Takas düşünmüyorum. Charlarla birlikte toplamda 22k civarı gold da gelecektir. WoW'u ilk çıktığı zamandan beri oynarım. Dönem dönem ara verdiğim için bu sattığım 4. account oluyor. Beni bilenler bilir. En ufak bir sıkıntı yaşamazsınız acc ile ilgili. Şu an Bursa'dayım. İsteyene burdan, Eskişehir'den ya da Mersin'den elden satabilirim. Ya da banka havalesi ile de satış yapabilirim. Bu aralar Bursa'da olduğum için maillerime iki güne bir bakabiliyorum ancak. Dolayısıyla MSN'de de değilim. Yine de siz mail yoluyla ulaşın bi iki gün içinde cevap veririm. Şimdiden hayırlı olsun alacak arkadaşa. Evren Gürsoy Uysal [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e.g.uysal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e.g.uysal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Hazır güncellerken biraz daha bilgi de ekleyeyim. DK'nın 600 civarı resli güzel bir pvp seti de var. Bunun dışında defans capli bir de tank seti var naxx itemlerinden. Ancak ben genel olarak DPS oynadığım için DPS seti daha iyi haliyle. Ulduarda oyunu bırakmadan evvel Kol'dan Trinket ve Generalden Bot aldım. 10 man'den de bir silahı var. Bunun dışındaki tüm itemler Naxx ve Malygos'dan son model. Meslekleri Inscription ve JW. Lock ise sadece pvp amaçlı ve Maden çiçek falan toplamak için kullanıldı. Gene de Naxx seviyesinde seti bulunmakta. Account 22k'dan fazla golda sahip. Sırf goldu satsanız accın fiyatını çıkarırsınız. Ben bilgisayar başında olmadığım ve bu aralar çok yoğun olduğum için goldu satmakla uğraşamadım. Siz uğraşırsanız charları bedavaya almış olursunuz. Lock toplayıcı mesleklere sahip olduğu için acc kendine çok rahat bir şekilde yetiyor. Gördüğünüz gibi sağlam birikim de yapabiliyorsunuz. Fiyatda direk bir indirim yapmıyorum ancak mantıklı bir teklifle gelinirse biraz indirim düşünebilirim. Accla ilgili gerekli herşey mevcut. Kendine ait bir maili var. SQ-SA mevcut. Kimlik fotokopisini ya da taramasını direk gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e.g.uysal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e.g.uysal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e.g.uysal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e.g.uysal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e.g.uysal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e.g.uysal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Charları ve Goldu ayrı ayrı satmayı da düşünüyorum migrate yoluyla. Tek tek de teklif verebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e.g.uysal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e.g.uysal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e.g.uysal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 sen bunları ayırmadıkca senin işin zor bir 1ay daha guncellersin bu gidişle para + karakterlere fiyat yazarsan belki alıcı bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e.g.uysal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Zaten ayrı ayrı satacağımı yazdım yukarda. İlgilenen olursa mesaj atar yazarız fiyatını ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e.g.uysal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar