Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 selam,dün 2-3 tane 720p lik hd film indirdim yalnız ses de bir sorun var,filmdeki müzikler haricinde diğer sesler duyulmuyor,konusmalar vs. falan,klite codec yüklü,gomda denedim ardından mpc le denedim 2sindede aynı sorun var,klite haricinde baska bir codec mi yüklemem gerek? Bu arada aygıt yoneticisinde"high def. audio veri yolundaki modem aygıtı" sürücüsünü yüklememişim,sarı ünlemle gosteriyor bunla ilgisi olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 vlc player ile denesene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 birde kmplayer la dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hemen deniyorum vlc ile oldu... tenkss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Isin komigi bu sikintiyi ben DVD'yi ffdaudio ile surround'a alip izledigimde sikinti yasamistim, HD filmlerde diyaloglarda ve efektlerde hic sorun cikmiyor, AC3 filter ile oynasip ayarladiktan sonra sorun yasamadim ama, allah allah ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar