Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 16-17. Bölümü izlemeyen bakmasın 16-17 final bölümünde john lock jacob'u öldürmeye gitces dediği vakit plajda yürürken bir melodi giriyor. dım | dım di du dım dım | dı dı dı dıım die böle bişiler bunu yazan falan kimdir nerden bulabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 abi sen naaptın spoiler falan koy. en can alıcı noktayı anlatmıssın. ben izlememiş olsam orayı delirirdim sunu okusam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 haha hakkaten spoiler koy O müzik bütün adadan kurtulma çabalarında çalıyodu lost soundtrack diye bi bakınsan bulursun bence -smash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Pardon. Düzelttim hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar