karpuz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 abi baştan yazarmısınız zahmet olmazsa... yokolmuş ben de tam bakıcaktım üff... edi ve ema özellikle tavsiyeleri süperdi... Ps: lütfen sex ve ya cinsel içerikli cevapler yazmayın ps: lütfen sırf yukardakini dedim diye saçmalamayın[signature][hline]"Mph Rmph !!"
bega Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 biz akşamları multiden oyun oynuyoz süfer oluyo :) ama bunun için oyunsever bi kız ark lazım :)[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Ms. Bega
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 gidin başbaşa bi yemek yiyin sonra birinin evinde birer kadeh şarap için mum ışığında ayyy ne romantiikkk :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ikiniz de ayi seviyosaniz bu aksam cikin bi yerde oturun temiz bir goruntu olacak sekilde ve basbasa izleyin ben yapamadim sen yap karpuz :P
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Volfied, 04 Haziran 2004 19:15 tarihinde demiş ki: ikiniz de ayi seviyosaniz hayvanat baçesine gidin :D[signature][hline] TaZmAnYaK, 30 Mayıs 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Büeğğğğğüüüüeeeeeüüüü
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 yapmak zorundaydin dimi soulforged bu igrencligi hehe
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 karpuz yiyin =) vallahi atalaramızdan bize istiklal diye çok şaaane bi yer kalmış babalarımız da boş durmamış oraları geliştirmişler, hala da gelişiyo yayılıyo mekan üstüne mekan açılıyo yenileniyo falan. Al kız arkadaşını git, sabahtan akşama kadar ister yürü, ister sinemaya git, ister destop oyun oyna, ister cafe'de otur bişiler iç, yemek ye, kitapçıya git, alışveriş yap, bowling oyna, saçma sapan yerleri keşfet, garip sokaklarda ekşın yap.. gloria'nın vitrine otursan zaten kalkamazsın hiç.. o kadar ilginç tipler geçiyo ki.. otur orda yorum yap bak gül vsvs.. her keseye, her kafaya göre yer var orda. Düşünmezsin bile napalım bugün diye.[signature][hline]
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 zeplin yokmu istanbulda ya çık dolaştır bi tur kızı. yada bungee jumping.[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD.
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 hmm,dolaş,eğlen,eğlen,eğlen... :)[signature][hline]Noir UO Admin Bloody P.A.T.İ - Knight Online Clan[/b]
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ha kiz kitaba merakliysa Robinson a sokucaksin, tabureleri cekiceksiniz ve aksama kadar oturucaksiniz orda asagida kitaplara bakicaksiniz.[signature][hline]Müzik ve din
bega Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Kadıköy tarafında balon vardı galiba saati 25milyon çıkıyosun 1 saat istanbulu tepeden seyret... üf be süper olur *drools*[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Ms. Bega
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 o balonun içinde güvenlik görevlisi falan varmı yoksa tek mi çıkıyonuz tepeye ???[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 o balonun saati 25 değil.. 15 dakkası 30 falan benim hatırladığım. bi saati 25'se kirala 2 saat zaten al piknik sepetini şarabını vs. Bi de gece kızkulesi harika oluyo (sabah ve akşam tarifeleri arasında 2 kat fark var, zaten sabaha bile pahalı bi yer.. bi de gece iyice kazık oluyo)[signature][hline]
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: UltraPsycho, 04 Haziran 2004 19:25 tarihinde demiş ki: o balonun içinde güvenlik görevlisi falan varmı yoksa tek mi çıkıyonuz tepeye ??? tek başına bırakırlar mı abicim heheh tek çakal sen misin :=)[signature][hline]
bega Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ben tv'de 25 diye duydumdu. bi de heralde şöförü vardır içinde.. nolur nolmaz, söner möner allah muhafaza[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Ms. Bega
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bi sürü binerler yanına apache'ler rahat edemezsin bence o balonda. antalyada olsan denize git felan derdim izmirde olsan vapurla karşıyaka yada teleferik ne bilim.konyada olsan mevlana :P git kadıköy fenerium'a birer alex tişörtü alın ya en iyi aktivite budur!![signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD.
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bende tam onu diycektim.. kizla napilir, kizi yersin yanii... benim aklima baska bisey gelmez.. o balonda kiyak bir mekan tavsiye ediyorum ama gorevlinin cebine bi 20€ sikistirmak gerekli yanliz binmek icin[signature][hline]
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bravo ya infeqted bi de tabela assaydin abi bi yerine mesajlari okumadim diye herif itina ile yazmis ilk mesajinda yiyisin falan demeyin diye lol ya konu sapmasin tabi: o balon yalan, gel bizim catiya, oole rusvete de gerek yok, arkadastan arkadasa para transferi sadece :D[signature][hline]Müzik ve din
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 aklına başka bişi gelmiyomu allah cezanı kaldırsın?[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 yani ben bagdastiramiyorum.. erkekmi kesildiniz ulen[signature][hline]
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 ne alakası var ayoolll sen yemene bak[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
haqi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 al hatunu git kadıköy rıhtıma mis gibi b:k kokusunu çekin içinize[signature][hline]Karpuz 04 Haziran 2004 18:56 tarihinde demişti ki:kız arkla yapılacak şeylerin tavsiyelerini yazar mısınız? cewap karpuz yiyin
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: Volfied, 04 Haziran 2004 19:15 tarihinde demiş ki: ikiniz de ayi seviyosaniz... benim daha henuz bi kız arkım yok öncekiyle biz Kurt seviyorduk öğk böğk YUCK BNFc vmn iğrenç ötesi lord of the iğrenç hatta[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Erutan abi git gelme bi daha telefonunla falan oyna ;)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 abi zaten 1 haftadır netim yoktu dur acısını cıkaram =) napılır kız arkla akşam cıkarsın çayıra bayıra yatarsın öpüşürsün vs vs yatarsınız bayıra oh yıldızları izlersdiniz sonra yıldız savaşçısı olursunuz :lol:[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Öne çıkan mesajlar