Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Selamlar, Blues tarzında yeni bir kayıt yaptım, Ankara'daki sıkıcı hayatı anlatmaya çalıştım. Baya da uğraştım. Bir bakıp yorum yaprasanız sevinirim Myspace Teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Beğendim vallahi. Gitar çok iyi. Vokal için aynı şeyi diyemem kusra bakma :) Çok özgün de denilemez ama iyi yahu, güzel yani. Tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 uzun yıllar ankarada yasayan biri olarak ankara sarkısını begendim(vokale ragmen :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 yorumlar için teşekkürler vokal o kadar mı kötü ya o kadar şan dersi aldım eskisine göre iyi olduğumu düşünüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 "koşuşturma" kelimesi geçtikten sonraki kısımda düşmüş biraz vokal ama bana gayet düzgün geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 melodi ve gitar iyi. fakat vokal şarkının normal yerlerinde averaj fakat bağırdığın yerler güzel olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Teşekkür ederim yorumlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Sadece Cry More isimli soloyu dınledım bahsedılen sarkıyı bulamadım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 en iyi arkadaşları arasında jenna jameson var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar