Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 sevgili Istanbul halki. Sevdigim adamlar kendilerini biliyorlar zaten, bulusalim acil olarak. Sevmedigim adam yok aslinda sanirsam. Osman disinda. onu sevmiyorum cunku cok tembel. Evet oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 telefon durumlari epey karisik bu arada, burdan konusup plan yapalim, is telefonum var bi tek yanimda ve onun da numarasini bilmiyorum acikcasi, ogrenince yazarim. simdilik burdan harasslayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 oo cuma falan büyük bi buluşma yapalım o zaman veya hafta içi de olur , finaller de bitti herahlde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Özel bir konuşma da, msnde falan denk gelemeyiz diye yazayım buradan; herkes de görmüş olur. Cuma için halı saha ayarlamaya çalışıyoruz biliyorsun, halı saha üstüne kadıköy buluşması yapılabilir belki diyorum. Cumartesi - Pazar günleri One Love festival var benim için, hatta Emre Aydın da gelecek gibi gözüküyor; onun için haftasonu akşamları zor olsa da gündüz saatleri belki buluşulabilir (çok leş biliyorum ehah). One Love'a gelsene ya da ssdfsd. Olayın muhtemelen Cuma/Cumartesi düzenleneceğini düşünerek konuştum tabi. Daha erken bir gün de olur haftaiçinde; ama ben erken kaçarım iş var ertesi gün ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 iyy halisahadan sonra terli terli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 lol adamı yolda gördüm bakıyorum ne işi var istanbulda diye yanına gittim, kıvrandırıyo tanımamazlıktan geliyo, en sonunda dayanamadı sdf ben futbola halısaha için başlık açtım abi adam çıkarsa saha fln bulursak yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 çarşamba perşembe yapalım o zaman. halı sahadan sonra buluşma olmaz, erken de olmaz o ne öle orta okul çocuğu gibi mcdonaldsa gidip jr. menu alalım bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 maç olmassa diğer buluşma vs gelirim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Seçenekleri sunuyorum gökhan, yavaş atarlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 atarlanmiorum güzelim, muk ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar