Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğretmenevi ile ilgili bi soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet beyler sorum şu, ben izmirdeyim ,öğretmenevi kartım var annemden , başka bi şehirdeki öğretmen evinde kalabilir miyim? ve rezervasyon tarzı bi olayı varmı bunun?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Mesaj tarihi:
Evet kalabilirsin. Benim annem öğretmen biz çok kaldık öğretmen evlerinde kalıyoruz valla çok süper hepsi :) Hele Ankaradaki bide Antalyadaki acayip lüks. (Bu arada bilmeyenler için,öğretmen evleri otel. Adı öyle.) Rezervasyon yaptırmana gerek yok ama yaptırmazsan,oraya gittiğinde sana bakanlar var falan derlerse apışıp kalırsın :)[signature][hline]Buraya işiyen eşektir/müdüriyet
Crosby,Stills,Nash & Young
  • Admin
Mesaj tarihi:
istedigin şehirde kalırsın, zaten kart sadece senin daha ucuza kalmana olanak tanıyor
tatil beldelerindeki öğretmen evleri çok güzel oluyor ve kimisi deniz kenarında (mesela ayvalıktaki) ve hep dolu oluyor

gitmeden 2 hafta öne yer ayırtman senin için daha iyi olackatır gittiğinde yer bulamama sorunu ile karşılaşabilirsin

odalar en aşa 2 kişi ve max 5 kişilik oluyor tek basına gidiceksen artık öğr evinde kalmaya gelen rastgele biriside senle aynı odayı paylaşabilir.

tavsiye ederim öğretmen evleri iyidir..[signature][hline]Grandmaster Hamburger
irc.quakenet.org // #gecevardiyasi
Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411
Mesaj tarihi:
Ehehe Ordu evleri rules !!! kraldır walla hepsi. Herşey olabildiğine ucuz ve kaliteli. Aman aman. Ama ben Vergi çarçuru olduğu için karşıyım böyle şeylere.[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee
Mesaj tarihi:
evet benim annem de öğretmen ordan biliyorum kalabilirsin, ama ankarada'kine ya da tatil yerlerindeki öğretmen evlerine gitmeden önce ne olur ne olmaz rezervasyon yaptır, malum tatil zamanı biraz kalabalık oluyor. onun dışında yemekle ucuz, hizmet verdiğin paraya göre uygun, rahat rahat kalırsın :)[signature][hline]*Nothing's real until you feel*
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
rezerveye gerek yok kartı göster birde o senenin damga gıbı o parlak seysınden basılı olsun alıyorlar[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
yok apache 2 sene önce ben alanya'ya gitmiştim, orda oda bulabilmek için 15 gün önceden rezervasyon yaptırmak gerekiyordu.. yoksa almıyorlardı.[signature][hline]*Nothing's real until you feel*
Ms. Bega
  • Yeni Oluştur...