karakedi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 arkidisler bilgisayari yeniden kurdum ama bu dosyayi bulamadigi icin lineage acilmiyor. bunu bana bir sekilde ulastirabilecek olan var mi ? dosya boyutunu bilmiyorum ama ufak ise dosyayi gonderebilirseniz sevinirim.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 37 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard KaraTank of Gustin - Lvl 17 Human - Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 buldum gerek kalmadi.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 37 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard KaraTank of Gustin - Lvl 17 Human - Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 www.dll-files.com da vardir[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar