Syn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Warriorumu satmaya karar verdim ama 80 Hunter,Druid ya da Priest varsa takasta yapabilirim sanırım. itemlara gelecek olursak, deadly/hateful karışık pvp itemları var, elinde Relentless Edge var ama isterseniz Armageddon'da kullanabilirsiniz. 2-3 parça daha ulduar 10/25 itemı var geri kalanı naxx10/25 yine. çok ahım şahım bir pve seti yok yani, 2 parça t7.5 bir parça t8.5. trinketleri biraz pert ama, pvp/pve karışık. engineering/mining meslekler, engineeringi 443'te bıraktım nasıl olsa chopper yapacak param yok diye =), mining 450. 280%lik mount yok, para yok, 1-2 factiona exalted, diğerlerinde exalteda 1-2k kalmıştır. title olarak bir champion of the frozen wastes var, achievement zart zurt pek uğraşamadım. black war mammoth, talbuk falan var binek olarak. şirin mi şirin bir undead female kendisi =) fiyat olarak 125 ytl düşünüyorum ama alıcı çıkmazsa 100'e bırakıcam. armory, bilgi için yine özel mesaj atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 İstanbul içi mümkünse, elden teslim edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bu arada, wow+tbc cdleri+wotlk ve cd-keyi de verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 varyorunu satan bizden degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 bump. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hangi server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 server stormrage, cyclone ile alman cross bg'sinde, baya güzel bir bg bence, av harici pek bir problem olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bump hadi, 100 kağıda bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 böyle warrior kaçmazdı, kaçırdınız, satmıyorum şansınıza küsün, gittim t7.5 tank itemi döşedim, ama alamazsınız ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar