kingpin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 merhabalar, yeni bir masaüstü bilgisayar topladım seneler sonra(bildiğin seneler geçti ama) içimde kalan bilgisayar özlemini biraz fantazi bir kasa ile giderdim, akrelik kasa aldım. şu an için 5 tane thermaltake multicolor thunderblade var üzerinde ancak kasa uv'ye duyarlı ve ben uv fan almak istiyorum. piyasada hiçbir yerde 80cm uv fan satan yer bulamadım. aynı şekilde kasanın içerisine soğuk katot ışıkları koymak falan istiyorum ama yine satan yer yok nerden bulabiliriz bunları? teşkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 80 cm ile bizim evi soğuturum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ahanda firebal ne ararsan burda. ben de cm 690 buranın sayesinde adam ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 80 lik fan almak gurultu acisindan hic akil kari degil. donusum kitleriyle birlikte kasada yerin varsa 92 likleri dene derim. ayrica 80lik uv fan bulabilecegin yerler, firebal.net evrenshop sanalmarketim moddshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar