elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 olayı özet geçiyim laptopu açıyorum ilk açtığımda internet düzgün, 1-2 dakka sonra hiç bir web sitesi açılmaz hale geliyo ama msn kopmuyo msn devam ediyo. sonra tekrar bağlanıyorum modeme bağlantıyı kesip ondada 1-2 dakika normal çalışıyo sonra gene tık yok. sürekli bi bağlantıyı kes yenien bağlan yapmak zorunda kalıyorum. desktopta ise böyle bi problem yok destopuda wirelessla bağlıyorum modeme. laptopta 32 bit vista var desktopda 32 bit xp. nedir benim sorunumun çözümü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 dns olarak modemin verdigini mi kullaniyorsun? opendns veya 4.2.2.2 serisini kullanmayi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 open dns kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 lan pati erkekleri bi kız gelir abuk subuk ne olduğu belirsiz soru sorar yüklenirsiniz sorunu çözmek için erkek olunca tık yok :) wepten wpaya geçince sorun ilginç bi şekilde çözülmüş gibi gözüküyo. nasıl çözüldü neden çözüldü hiç bi fikrim yok ama memnunum şu anki durumdan. mum_çembırın yetkileri kharona verilmeli ayrıca bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 elesso said: lan pati erkekleri bi kız gelir abuk subuk ne olduğu belirsiz soru sorar yüklenirsiniz sorunu çözmek için erkek olunca tık yok :) sevgili elesso, hadi ordan. :) bunlar kapak gibi olucak biraz ama kusra bakma. 1 2 3 abuk subuk ne idügü belirsiz topik senin dopigin ayrica arkadasim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar