Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ben aciklardim da simdi anlasilmaz ondan hic kasmiom. Kisaca anlatilmis zaten, batin (karin) bolgesinde generalize (genel) bir agri sonra lokalize oluor. ay neyse ben aciklamaya girmiom :)[signature][hline]Kalan yalniz kalirsa, giden insafsiz demektir.
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ben apandisit iken neden ağrı kesici içilemeyeceğini ısrarla anlamamaktayım. zararlı mı, gereksiz mi?
Sanrey Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 said: BombaciMulayim, 02 Haziran 2004 22:55 tarihinde demiş ki: ben apandisit iken neden ağrı kesici içilemeyeceğini ısrarla anlamamaktayım. zararlı mı, gereksiz mi? sole ufak bir ornek verelim: agriyor , agri kesici ictin. Akut apandisit tablosu gelisti ama agri kesicinin tesiriyle farketmedin, hastaneye gitmedin. Sonunda apandistin patladi, butun batina, karin icine iltihap yayildi. Sonuc? felaket, 2-3 hafta hastanede yatarsin. Bir suru islemden gecersin vs... tablo2: agri kesici icmedin. Akut apandisit tablosu gelisti, agridan duramion hastaneye kostun. Ameliyata aldilar, aldilar apandisti, taburcu oldun, bisiycigin kalmadi. basit ve net :)[signature][hline]Kalan yalniz kalirsa, giden insafsiz demektir.
Öne çıkan mesajlar