thedevourer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Rusya'da, cinsel hayatlarına renk katmak için kamasutra pozisyonunu deneyen bir çift hastanelik oldu. Çift, bir arkadaşlarının hediye ettiği kitaptaki 'şezlong' pozisyonunu denerken 'kramp girmesi sonucu' kilitlendi. 56 yaşındaki Ivan Sokolov ile 51 yaşındaki Valentina'yı acil serviste ayıran doktorların yorumu ise, "Bu pozisyonu yirmili yaşlarda denemeliydiniz"... oldu. Şezlong poziyonunun resmini bulamadım nasıl bişi acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 haber eski olduğu için belki o pozisyon da unutulup gitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Yok abi pozisyon jenerikliktir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Zar seti var ondan verelim isteyenlere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ben içerdeyken 720 dönebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 şu zarda ne saçmadır daha mantıklı şeyler yazılsada adam akıllı uygulansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 uçak tuvaleti nedir mınkaym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 bende vardı e-book şeklinde tormentorunu bulursam şeyederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar