Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Simdi uzun bi ara verdikten sonra devam etmeyi dusunuyorum magele. Pvpsi nasil, pve de nasil Nerde ne talent makbuldur tarzi newbie sorularim var. Mutlaka bi yerlerde yaziyodurda bulamadim. Kisa bi bilgilendirme iyi olur tsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 pvp de en sağlam classlardan pve si de gayet ii seçim doğru forumda takılcagına lvl kas pvp frost tabi pve arcane ya da fire eh frost pve de imkansız değil de kendini o kdar zorlamanın anlamı yok arcane ya da fire oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 mage pvp si herzamanki gibi kullanabilene çok iyi pve si 4 tuş zaten basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 arcane pvp eziyor casterlari. melee biraz zor ama kasarsan yine $ansin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Arcane agirlikli fire nasil? pvp/pve gider gibi geldi bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Zaten 4 senedir mage oynuyorum. Yani 2.5 sene oynadim , 1.5 sene ara verdim simdi ona gore baska class kasabilirim diye dusundum. Ama mage ownz devam yani^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 x agirlikli y pek kalmadi artik. talent tree`nin sonuna kadar gitmen gerekiyor genelde pve'de i$ yapmak icin. ama fire oynarsin istersen. fire`in ilk tierlerinde i$ine yaricak hicbi $ey yok ama. onun yerine frosttan icy veins almak daha mantikli. 57 3 11 oyunyorum ben hem pve hem pvp. icerigi degi$iyo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bana bi link atabilir misin talentini :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Nanette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adomorn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 benim için tek sıkıntı mage levellemek onun dışında güzel bir class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 pve de rogue larla yarısıyorlar 1. lik icin benim gordugum kadarıyla. bizim mage retard 5.5k dps fln yapıyor hala ama 7k yapanları gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 yahu 7k nası yapıyorlar ben yapamıyorum :P 5-5.5k yapıyorum ben anca, tabi aoe yoksa ve damage boost yoksa encounterda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ilk 20 saniye yapar anca bi' daha da yapamaz dmg boost yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 http://wowwebstats.com/123b2igsci2lu?s=398143-422460 patch25 oylesine arastırdım ben mi yanlıs hatırlıyorum die ama mage 7k dps yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 iyimi$. us serveri mi bu? bulamiyorum adami eu armory'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 fight time'a bir bak istersen ama, 1:53 :) 4-5 dakikalık fight olsa daha da düşer o dps heralde. magele yapılır 7k ama işte ya çok uzun sürmeyecek fight, herosim/bloodlust'tan iyice artacak dps yada RNG sizden yana olacak 75% crit vuracaksınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 rng? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 random number generation. evt 1.53 dk ama yine de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 random number generation? türkçesi yok mu bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bi talent yaptim simdilik lvlling iyi gidiyor. Dk oynadim 4-5 gun 72 olmustu. Ondan sonra mage cok kasiyor lvl kasarken. Suan transa gectim dayaniyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Gutshot said: random number generation? türkçesi yok mu bunun? turkcesi $ans :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Arcane 54 /fire oynuyorum lvl 75 oldum iste. Yalniz pvp de fena elliyorlar. Sorun bende mi, yoksa 80 de mi cosuyor char. Ayrica hala bwl itemlari falanda var tabi -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Birde macro lazim oldu Mesela Pom- pyro macrosu yapamiyorum. Shift + left click seklinde calismiyor. Bilen birisi aydinlatsin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 kendimi aydinlattim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 PoM ile instant polymorph yapmakta zevkli oluyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar