daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Herzaman oldugu gibi yine agimizi kurduk babamla birbirimizin pc sini gorebiliyioruz benim pc ana makina hersey normal ama babamla olan ag a tikladigim zaman giden gelen pingleri gosteren semada benden babama giden 1 de kaliyor ve tabiki babamin pc internetede baglanamiyor bu neden olabilir ? tcp ip ayarlari felan duzgun internet paylasimida click li ? yardim pls.[signature][hline]Beni bir sen anladin, sen de yanlis anladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 baglantıyı paylaştırdığınız ethernet kartı veya diger aygıttaki kilit simgesini kaldırın sorun çözülecektir (Simgeyi kaldırmak için simgenin olduğu paylaştırıcının özelliklerine girin agımı koru Gibi bir seçenek olacak onu disable edin), yada firewall kullanıyorsanız kapatın. Bazı antivirüs programları ag baglantısını etkiliyor.. [Bu mesaj Manloth tarafından 06 Haziran 2004 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 butun firewallar kapali suan norton yuklu ama norton yuklemedende baglanamio dier pc cok ilginc dosya alis verisi yapabiliyioruz, ama dier pc internet kullanamiyor[signature][hline]Beni bir sen anladin, sen de yanlis anladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Tcp ayarlarını kontrol edin. Eger ip adresi belirlenmişse onu iptal edin. Otomatik ip almasını sağlayın.[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::. .:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 saol otomatikte zaten :( zaten ayni su ayarlarla eskiden baglanmasi virus mu dedirtiyor ama pc ye bu yuzden 2 gunde 4 kere format attik virus yok yani yoktur umarim[signature][hline]Beni bir sen anladin, sen de yanlis anladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Virüs'den Kaynaklandığını düşünmüyorum. Paylaştırıcıya ip verip denedinizmi ? Adsl kullanıyorsunuz sanırım. Baglantı paylaşımı yapmanızı öneririm. birde kablolarınızın baglantısıda önemli cross veya seri olması gibi. mesela ana makineniz adsl bağlı olana 10.0.0.2 ip verin diğeri otomatik alsın. Alt ag maskesi 255.255.255.0 olarak ayarlarsanız belki bu sorunu çözebilir.[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::. .:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ip vererek denemedim ama o ayarlari kablo icin yazarmisin ? kablo net kullaniyorum cross da baglanmiyor hub ilede[signature][hline]Beni bir sen anladin, sen de yanlis anladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ethernet kartlarinda bi sorun olabilirmi ?[signature][hline]Beni bir sen anladin, sen de yanlis anladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Kablo Modemlerde İp dagıtma Özelliği Yok Bildiğim Kadarıyla Diger Makineye'de İp Vermelisin. Mesela 192.168.0.1 Ana makine ip si 2. makinenin ip si 192.168.0.2 olsun Şimdi Ana makinedeki Paylaştırdığın ethernet kartına sağ tıklayıp özellikler yap. Özelliklerinde Tcp/ip seçeneğine sağ tıklayıp özelliklerine gir. Orada ip idresi belirt seçeneğine gelip ip adresi yerine 192.168.0.1 yaz. Alt Ağ maskesi bölümüne 255.255.255.0 yaz. aynı işlemi diger makinede yap. ip adresi bölümüne 192.168.0.2 yaz altağ maskesi bölümü yine 255.255.255.0 olsun. Birde Bağlantı şeklini öğrenebilirmiyim ? Bluetooth felan değildir umarım ;)[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::. .:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 yok direk cross kablo baglantisi :)[signature][hline]Beni bir sen anladin, sen de yanlis anladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 simdi bi pc ye gelen direk kablonet baglantisinin oldugu Cnet bi ethernet karti var bide babamin pc si ile baglanti kuran Realtek ethernet karti war hangisinde oynama yapicaz?[signature][hline]Beni bir sen anladin, sen de yanlis anladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Unutmadan son bir şey daha ağı tekrar yapılandırdınmı ? yeni bağlantı kurma sihirbazı ile :) Bu yolu izleyerek de yapabilirsin.[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::. .:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Realtek :) Baba Oğul Ne Güzel Valla Siz cs felan da oynuyorsunuzdur Ağ üzerinden ;) [Bu mesaj Manloth tarafından 06 Haziran 2004 02:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 tabiki :) zaten ag kurulduki veri alisverisi yapabiliyoruz sadece interneti paylasamadik :)[signature][hline]Beni bir sen anladin, sen de yanlis anladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hatta hub la 3 kisi baglioduk eskiden ablaminda pc si icin :)[signature][hline]Beni bir sen anladin, sen de yanlis anladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 kablonetin makinaya baglandigi ag onal yani Cnet ethernet kartinda yapilcak bisi yokmu paylasima acmak disinda ?[signature][hline]Beni bir sen anladin, sen de yanlis anladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 o karta bişi yapmanıza gerek yok digerini yapsanız yeterli olur.[signature][hline].:::. İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır.:::. .:::.İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ .:::. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 yeni biligsayar almanin zamani gelmis gibi gorunuyo benim icin :)[signature][hline]Beni bir sen anladin, sen de yanlis anladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar