Vendy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Iyi geceler herkese. Hp Pavilion dv5 1021-et kullaniyorum. HDD de olusan bir sorundan dolayi teknik servis HDD yi degistirdi yaklasik 2 hafta once. Kurduklari Vista dan onceki gibi verim alamadim bi turlu. Surekli bir kasilma, mp3 playerin gec acilmasi, explorer-mozilla da acilirken, tab degistirirken kasilmalar, windowsun COK yavas acilmasi vs vs. Sorun ne tam olarak cozmedim. Bu sorun hakkinda bir fikri olan varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 bazı firmalar hdd ler daha sessiz çalışması için bazı atyarlarını düşüren yazılımlar kullanıyorlar (mesela dell) makinada bu tarz bir yazılım var mı bir bak belki hdd in özelikleri kısılmış durumdadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 nerden bakabilirim ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar