Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Renkli lens

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ablam olsa:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
hadi sor merak ettik[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
ya ben gittim bi yere
denedim, taktım fln çok da hoş oldu sevindim :)
ama paso bulanık görüodum etrafı adam dedi ki renkli lensler böyledir normaldeki gibi net göremezsin dedi
ben de adam çakmıyodur diye gittim başkasına sordum
var mıdır böyle bi olay dedim, o kadın da var dedi
dumura uğramış durumdayım. kullanmış olan biri varsa bunun gerçekliğini şey etse güzel olur yani[signature][hline]NbaTurk forumu...
Mesaj tarihi:
yokdu yav öyle biişii?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Mesaj tarihi:
gayet net gorursun, kandirmaya calismislar.
ama sakin alma renkli lens. en gec bir ay icinde pisman oluyorsun `naapiyorum beeeeeen ne taktim gozumeee!` diye.
ciddiyim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
renkli ve numaralı lenslerde daha farklı sanırıım renk veren şeyler daha çok giriyor görüşe numarasızda[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Mesaj tarihi:
kocum oyle bir sey kattiyen olmaz

sebebleri siraliyim

1- numarali renkli lens takmissindir
2- torik yani astigmatli lens takmissindir
3- herkezin gozune taka cikara uzerinde protein birikmesi olmustur, bu adamlarda duz aosept le temizledikleri icin onlar duruyordur
4- lenslerinde suresi vardir, bir sure sonra sivi ile reaksyona girip kurur, hava tutarlar ve bulanirlar

sadece bazen gozbebegin buyudugu zaman etrafindaki renkli kisim gorme alanina gelirse renklenir ama bulaniklik gibi olmaz yukardan mavi isik yada yesil isik vuruyor gibi olur[signature][hline]
Mesaj tarihi:
satabilmek icin kandirmaya calismis iste. hepsi boyle bunlarin demeye getirmis, sen inanmamissin iste.

ciddiyim cok yapmacik duruyor. farkedilmiyor saniyorsunuz ama en guzel duran lens bile cok rahatsiz edici oluyor. alan pisman olmayan yok gibi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
ya öf hevesimi kursağımda bıraktınız. zaten türkiye de takmicam. yurtdışına gidiyorum 6 haftalık, orda zevkimi aliim diye. annemin gözlerine küçüklükten beri özenmişimdir de :)
yani 6 hafta takcam sonra bi daha takmam
peki kesinlikle göze fln zararlı diil di mi?[signature][hline]NbaTurk forumu...
Mesaj tarihi:
Hyr vermiyo, bilakis yakışıklı gösterir ama iş be abi, bizim gibi gtünü kaldıramayan insanlar için baya bi iş hemde. :) Bi de herşeyin doğalından yanayım ben, silikona da karşıyım mesela. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
Mesaj tarihi:
bir zarari yok, ama goz hassasiyeti denen bi olay var kisiden kisiye degisen, gozun cok hassassa takamiyorsun cok rahatsiz ediyor, onun disinda hicbir rahatsizligi falan yok. ben 8 yildir kullaniyorum (benimkiler renksiz ama), temizligine dikkat edersen hicbir problem yok, takmaya cikarmaya da hemen alisiliyo zaten bir iki haftada (demem o ki tatile gitmeden once provalara basla). renkli lens bir kere kullandim sadece, hic de yapmacik durmaz dogru secimi yaparsan, bulanik gorme olayi da yoktu hic, gayet normaldi. ama tabi yapmacik durmaz derken, gidip de kedi gozu gibi bisey almayacaksin, onlarin hareli (kismen renkli kismen seffaf) olanlari var, alttan kendi goz rengin de gorunuyor ve dogal duruyor o sebeple.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
  • Yeni Oluştur...