Kharon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Telefonlar arasinda rehber, sms transferi yapip, bunlari yedekleyecek bir program ariyorum. Ozellikle samsung dan e serisine rehberi problemsiz gecirecek sekilde calisacak birsey mukemmel olur. Problemi olan arkadas maalesef isim isim kaydetmek yerine kisilere telefonun kendi hafizasini kullanarak ayri ayri bir kac numara verdigi icin csv dosyalarini saglikli bir sekilde geciremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Manuel, yani elle tek tek düzeltmekten başka bi çözümü yok telefonlar arası rehber aktarmanın. Uymadı mı uymuyor... Ama bunu yapan bi program varsa da kahrolurum 10 senedir her tel. değiştirdiğimde angaryayla uğraştığım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Ben series40,50,60 lar, samsung, SE ler arasi falan kullandigim bitool hatirliyorum maalesef. En kotu ihtimalle csv modulleri icin converter faalan bulunur sim kart kullanilmiyorsa. yol var yani kisca, kahrol =P neyse hala cevap bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar