Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 E bay'dan alım durumum yok. Bir arkadaşın almak istediği ürünler var, kendim için değil. ( HLJden aldıklarımı sağolsun Batuhan hallediyor ama bu kez e bay için yardım gerekiyor ) Ürünler tek satıcıdan alınacak ve mümkünse tek kolide alınacaktır. Parasını -ücret belli olduğu an- peşin ödeyeceğim, bana aracılık edecek arkadaşlar arıyorum pm atınız lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 peşin öderseniz %5 komisyonla aracılık yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 bende hallederim maksat pos. feedback lerim artsın:) , amerikadaki ebay mi yoksa eu dakini kullanacaksın? birde 100 usd/eu üzeri ürünlerin gümrüğe takılma olayı var biliyosundur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 niye alcak durum yok anlamadim ben orayi?uyelik degil mi sadece olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 sabit ikametimde yanlız oturmuyorum işyerine filan getirtme durumum da yok maalesef. yurtdışından alma tecrübem yok, kaybolsa gecikse takibini yapamam şu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 toz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 %4.5 komisyon alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar