Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 E bay'dan alım durumum yok. Bir arkadaşın almak istediği ürünler var, kendim için değil. ( HLJden aldıklarımı sağolsun Batuhan hallediyor ama bu kez e bay için yardım gerekiyor ) Ürünler tek satıcıdan alınacak ve mümkünse tek kolide alınacaktır. Parasını -ücret belli olduğu an- peşin ödeyeceğim, bana aracılık edecek arkadaşlar arıyorum pm atınız lütfen
Astral Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 peşin öderseniz %5 komisyonla aracılık yaparım.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 bende hallederim maksat pos. feedback lerim artsın:) , amerikadaki ebay mi yoksa eu dakini kullanacaksın? birde 100 usd/eu üzeri ürünlerin gümrüğe takılma olayı var biliyosundur umarım.
Mille Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 niye alcak durum yok anlamadim ben orayi?uyelik degil mi sadece olay?
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 sabit ikametimde yanlız oturmuyorum işyerine filan getirtme durumum da yok maalesef. yurtdışından alma tecrübem yok, kaybolsa gecikse takibini yapamam şu bu
Öne çıkan mesajlar