Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 slmlar bornova k.park civarında oturuyorum,10gün sonra 1 haftalıgına her gün mememen'e gitmem gerekiyor aslında tam menemen bile değil ulukent ama tam olarak nerden nasıl gidiliyor bilmiyorum |: ege üniv kipanın karsısından dolmuslar geçiyor orasıda bana cok uzak kalıyor izmirli patiler help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 arkadaşım mecbur gibisin çift vesait gideceksin önce ege ünv. gideceksin oradan 20dk bir olması lazım araçlar zaten karşı yaka yoluna girince araçlar hızlanıyor ... hemen gitme ihtimalin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 http://www.sahibinden.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 evka-3 tarafından menemen dolmuşları geçiyor. Sizin orada nereden geçiyor bilmiyorum ama Nilüfer Turizmin önünden geçiyorlar. Çok da süratli gidiyorlar. Deli gibi kullanıyo, ben mnemen dolmuşu görünce ambulans muamelesi yapıyorum, kenara kaçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar