pure Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 50!li yılların atmosferinde canlandırılan karakterleri ile tamamiyle saçlara modaya müziğe ve otomobillere adanmış(50'lerin ruhu)bir yaşam tarzının sembolü olarak kabul edilyor.çılgın pijama partilerinden cadillac yarışlarına rock'n roll partilerinden aşk maceralarına kadar uzayıp giden tutku dolu gençlik yılarına dönüş olarak yorumlanıyor.summer nights ve you're the one that ı want gibi unutulmaz müzikleriyle eğlencenin duygunun ve tutkunun doruklarında geçen bir müzikal...[signature][hline]halılar ve cinler kardeştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 sorma yaaa,süperdi walla. ben bayaa bi bekledim cnbc_e'de verirler mi acaab die ama hala yok bi ses seda. bi de ikincisi çwkilmişti sonraadn. ben ilkinin başarısını yakalayamas die düşünmüştüm ama yine de fena diildi o da.[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 cok haklisin kardes kesinlikle populizm akintisina kendisini kaptiramamis bir olay yani[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 istanbula gelmişti grease o da güzeldi valla...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ark. zorla izletmişti hatırlamıyorum filmi tabiki,çok dans şarkı fln wardı=)[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ablam hastasıdır onunda .50li yılların pek o yönünü sevmiyorum ben. fetür şapka , pardesü ve silah :) benim tarzım bu[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 patiradyoda bir grease soundtrack gunu yapalim aslinda.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 2 cdlik grease 25th anniversary albümüne sahibim. radyo menejerlerine duyrulur (:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bende de taa nezamandan kalma cdleri duruyor. mp3 e cevirmem lazim :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar