GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 şehirlerden şehire tele olan garip bi orc'tum kayboldum! ilk şehre nasıl geri dönecem ismi nedir?!!! ühühüh[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim.
elesso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 orklara herşey mübahtır hehe[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 buldum ki :D[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim.
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 oyuna başladığın şehir morodon lvl 16 dan sonra exp kastığın şehir breth lvl 40 dan sonra exp ise eastland[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Öne çıkan mesajlar