GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 aradaşlar Rogue (Archer) için eşya arıyorum yardimci olabilirmisiniz? hiç bişiyim yok :([signature][hline]Tıklayalım yardim edelim.
orcun_okm Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 abi yasak ya link wermek kingof chaos da ayıp deilmi :P[signature][hline]E-Ih Ido ::FrF:: Twi'lek Eclipse
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Adonis 1'deysen bende yeni başladım orada level 10'um bulursam senindir :) adın ne Adonisde ?[signature][hline]Noir UO Admin Bloody P.A.T.İ - Knight Online Clan[/b]
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Lvl 22 archer Gazap Lvl 19 Mage (Yıldırım) Okkoboz[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim.
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 ee buradan kimse oynamıyor mu ya?[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim.
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 nerede P.A.T.İ Ailesi!!! hüngür hüngür[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim.
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hmm elimde manyak silah lar vardı hepsini sattım , ama çıkartırsam sana veririm ben .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . [Bu imza zgrw tarafından 02 June 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir]
elesso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 halbuki cyphere gelsen 2 tane ikisininde ayrı ayrı 20 şer tane üyesi olan türk guildi var[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 adonis 1 de benim bildiğim 4 farklı türk clan var . ama kaç oyuncuları var o konuda bilgim yok .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . [Bu imza zgrw tarafından 02 June 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir]
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 zgrw buluşalım mı parti gezelim biraz lvl atlatlen beni[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim.
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 tamam gel morodona . yzlnız en az lvl 23 isen seni alabilirim partiye ( +-8 olayı )[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . [Bu imza zgrw tarafından 02 June 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir]
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 evet 23 oldum fakat çıktım oyun içinde sana nasıl msg atabilirim söylersen yarın görüşürüz
elesso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 friend listene eklediysen ordan atabilirsin[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 sağ aşağıdaki command-Pm enter yapıp çıkan menüden onun ismini girmen yeterli[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Öne çıkan mesajlar